در حال بارگذاری ...
جمعه 2 آذر 1403

بهترین لپ‌تاپ‌های Core i5 بازار

اگر قصد دارید بهترین لپ‌تاپ Core i5 بازار را باتوجه‌به بودجه و برند محبوبتان بخرید، این راهنمای خرید احتمالاً به‌کمک شما خواهد آمد.

شرکت‌های سازنده‌ی لپ‌تاپ معمولاً مدل‌های میان‌رده‌ی خود را با پردازنده‌های سری Core i5 اینتل عرضه می‌کنند؛ این دسته از محصولات معمولاً بسیار محبوب، پرفروش و کاربردی هستند.

سری پردازنده‌های Core i5 اینتل که حالا در نسل چهاردهم به‌سر می‌برند، تعادل مناسبی بین قیمت و عملکرد برقرار می‌کنند و با پیشرفت‌های اخیر برای دسته‌ی زیادی از کاربری‌ها مناسب خواهند بود. گفتنی است که حتی می‌توان لپ‌تاپ گیمینگ پایین‌رده‌ای مجهز به CPU سری Core i5 و گرافیک‌هایی مانند ۳۰۵۰ یا ۲۰۵۰ در بازار یافت که اتفاقاً جزو گزینه‌های مناسب برای خرید محسوب می‌شوند.

پس اگر برای انجام امور روزانه، طراحی، ویرایش سبک عکس و فیلم یا اجرای برخی از بازی‌ها به‌ فکر خرید لپ‌تاپی میان‌رده هستید، با راهنمای خرید بهترین لپ‌تاپ‌های Core i5 همراه زومیت باشید.

اگر از خرید لپ تاپ دست دوم چشم‌پوشی کنیم، بهترین لپ تاپ i5 که می‌توان خرید از حدود ۳۰ میلیون تومان به بالا شروع می‌شود؛ اما مدل‌های زیر ۳۰ میلیون تومان نیز در بازار پیدا می‌شود که ارزش خرید داشته باشند. این راهنمای خرید براساس قیمت لپ تاپ طبقه‌بندی شده است.

 
 

بهترین لپ تاپ های Core i5 تا ۳۰ میلیون تومان

نمای روبه‌روی لپ تاپ لنوو Lenovo IdeaPad Slim 3 با صفحه نمایش روشن و نمایش کیبورد

لپ‌تاپ لنوو IdeaPad Slim 3

لپ تاپ لنوو IdeaPad Slim 3یکی از ارزشمندترین لپ‌تاپ‌های Core i5 در این محدوده قیمتی است؛ زیرا از پردازنده قدرتمند سری H بهره می‌برد که در بین پردازنده‌های پرچم‌دار قرار دارد و در لپ‌تاپ‌‌های گیمینگ‌هم به‌چشم می‌خورد.

لپ‌تاپ ایدیاپد اسلیم ۳ به ۸ گیگابایت رم LPDDR5 و ۵۱۲ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی SSD مجهز شده است. با توجه به نوع رم، ارتقای آن را باید فراموش کنید. نمایشگر ۱۵٫۶ اینچی TN آن، محتوا را با حداکثر وضوح FHD به‌نمایش می‌گذارد اما در استفاده طولانی مدت چشم‌ها را آزار خواهد داد و زاویه دید محدودی دارد، علاوه‌بر این، نرخ‌نوسازی نمایشگر این لپ‌تاپ از ۶۰ هرتز فراتر نمی‌رود.

بدنه لپ‌تاپ پرداخت خوبی دارد که حس محصول باکیفیت را به کاربر القاء می‌کند، اما خبری از نور پس‌زمینه‌ی کیبورد نیست و کار را در محیط تاریک سخت می‌کند. وزن ۱٫۶ کیلوگرمی، ارائه‌ی یک درگاه تایپ C و ۲ درگاه تایپ A از نوع USB 3.0 به همراه باتری ۴۷ وات‌ساعتی از دیگر ویژگی‌های لپ‌تاپ خوش‌قیمت لنوو محسوب می‌شوند.

لپ تاپ ایسوس VivoBook 15 X1504VA

نمای نیمرخ راست لپ تاپ ایسوس ASUS VivoBook 15 X1504ZA در حالت باز و نمایش پورت‌های لبه سمت راست رنگ نقره‌ای

لپ تاپ VivoBook 15 X1504VA پردازنده ۱۰ هسته‌ای اینتل Core i5-1335U دارد که با ۸ گیگابایت رم قابل ارتقای DDR4 و ۵۱۲ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی با مشخصات M.2 NVMe PCIe 3.0 همراهی می‌شود. برای ارتقای فضای ذخیره‌سازی اسلات اضافی وجود ندارد و باید SSD فعلی را با قطعه‌ی مدنظر جایگزین کنید.

خوشبختانه نمایشگر ۱۵٫۶ اینچی VivoBook 15 X1504VA ایسوس در این بازه قیمتی پنل IPS LCD دارد و نرخ نوسازی ۶۰ هرتز را ارائه می‌کند. ازنظر اتصالات، می‌توان به ۲ درگاه USB 3.0 Type A و یک درگاه تایپ C بدون پشتیبانی از تاندربولت اشاره کرد. درگاه HDMI و جک ۳٫۵ میلی‌متری نیز با توجه به ابعاد دستگاه در لبه‌ها گنجانده شده‌اند.

پردازنده‌ سری U لپ‌تاپ VivoBook 15 X1504VA به‌دلیل تمرکز بر کاهش مصرف بهینه‌سازی شده است؛ اما با‌این‌حال در عملکرد تک‌هسته‌ای از پردازنده‌ی سری H رده مشابه در نسل قبلی عملکرد بهتری ارائه می‌کند. به‌هرحال این پردازنده برای کاربری‌های روزمره مناسب است و گزینه‌ی مناسبی برای کاربری‌های سنگین‌ نخواهد بود.

انتخاب جایگزین: لپ تاپ ایسوس VivoBook 15 X1502ZA

نمای نیمرخ سمت چپ لپ تاپ ایسوس ASUS VivoBook 15 X1502ZA با صفحه نمایش روشن و نمایش درگاه‌ها و خروجی هوای گرم لبه سمت چپ

لپ‌تاپ قدرتمند اقتصادی ایسوس VivoBook 15 X1502ZA با پردازنده ۴۵ واتی سری H نسل ۱۲ که ۱۲ هسته فیزیکی و ۱۶ ترد را دراختیار کاربر قرار می‌دهد، می‌تواند به‌عنوان یکی از گزینه‌ها در مجموعه‌ی بهترین لپ تاپ‌ های برنامه نویسی به‌شمار بیاید. البته، رم ۸ گیگابایتی این مدل را بهتر است در آینده ارتقاء دهید.

نمایشگر ۱۵٫۶ اینچی IPS با نرخ‌نوسازی ۶۰ هرتز حداکثر روشنایی ۲۲۰ نیت ارائه می‌کند و می‌تواند ۴۵ درصد از فضای رنگی NTSC یا ۶۰ درصد sRGB را پوشش دهد. بنابر این، با‌اینکه پنل IPS نکته مثبتی به‌حساب می‌آید؛ اما اگر دستی به کارهای گرافیکی دارید یا ویرایش عکس انجام می‌دهید، باید سراغ نمایشگری بروید که حداقل ۷۲ درصد از فضای رنگی NTSC را پوشش می‌دهد.

لپ‌تاپ ایسوس VivoBook 15 X1502ZA ازنظر اتصالات ۲ درگاه USB 3.0 تایپ A و یک USB 2.0 تایپ A دارد. همچنین، یک درگاه تایپ C از نوع USB 3.2 Gen 1 بدون قابلیت پشتیبانی از تاندربولت روی آن تعبیه شده است. باتری ۴۲ وات‌ساعتی آن نیز با توجه به مصرف پردازنده فقط برای حدوداً ۳ ساعت شارژدهی خواهد داشت.

بهترین لپ تاپ های Core i5 تا ۳۵ میلیون تومان

لپ تاپ لنوو Lenovo ThinkBook 15 G4 IAP نمای چپ صفحه نمایش و درگاه ها

لپ تاپ لنوو ThinkBook 15 G4 IAP

لپ‌تاپ لنوو ThinkBook 15 G4 IAP مناسب افرادی است که نیاز به یک لپ‌تاپ حرفه‌ای برای کسب‌وکار و سازمان خود دارند. لپ‌تاپی با بدنه‌ای از ترکیب آلومینیوم و پلاستیک که مقاومت بالایی را در محیط‌های کاری نشان می‌دهد. نیمه‌ی بالایی و پنل میانی لپ‌تاپ از جنس فلز هستند و قاب زیر لپ‌تاپ از پلاستیک تهیه شده است و درمجموع ۱٫۷ کیلوگرم وزن دارد.

لپ‌تاپ ThinkBook 15 G4 لنوو ازنظر ارتقاء سخت‌افزاری دست کاربر را به‌شدت باز می‌گذارد و کاربر می‌تواند با اتکا به اسلات اضافی M.2 فضای ذخیره‌سازی را تا ۲ ترابایت (هر اسلات SSD تا یک ترابایت) و اسلات اضافی رم را در کنار رم ۸ گیگابایتی لحیم‌شده به مادربرد با پشتیبانی از رم تا ۳۲ گیگابایت (درمجموع ۴۰ گیگابایت)، ارتقاء دهد. نمایشگر ۱۵٫۶ اینچی TN وضوح ۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ پیکسل را ارائه می‌کند که سرعت پاسخگویی مناسبی هم دارد؛ اما از چنین پنلی انتظار زاویه دید عالی و دقت رنگ زیادی نمی‌توان داشت.

نمایشگر TN مناسب گیمرهایی است که سرعت پاسخگویی برایشان اولویت دارد و دقت رنگ و زاویه دید در رتبه‌های بعدی قرار می‌گیرند؛ اما درمقابل اگر گرافیست یا عکاس هستید و دقت رنگ برایتان اهمیت دارد بدون شک باید سراغ پنل‌های OLED بروید. علاوه‌بر این، وجود پنل TN در نمایشگر لپ‌تاپ باعث بهینه‌سازی مصرف باتری می‌شود.

انتخاب جایگزین: لپ تاپ لنوو IdeaPad 5

یکی از بهترین لپ‌تاپ‌های اقتصادی با طراحی ظریف و با کیفیت و بدنه‌ای از جنس آلومینیوم، لپ تاپ لنوو IdeaPad 5 با پردازنده Core i5-1235U است. البته، دقت کنید که مدل دیگری از این لپ‌تاپ با بدنه‌ی پلاستیکی در قاب پایینی لپ‌تاپ هم در بازار پیدا می‌شود که وزن آن به ۱٫۶۵ کیلوگرم و ضخامتش به ۱۷٫۹ میلی‌متر می‌رسد و مدل فلزی وزن بیشتری (۱۸٫۵ کیلوگرمی) دارد؛ اما ضخامتش کمتر (۱۶٫۹ میلی‌متر) است.

ازطراحی چشم‌نواز لپ‌تاپ لنوو IdeaPad 5 که بگذریم به نمایشگر ۱۵٫۶ اینچی IPS با وضوح ۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ پیکسل می‌رسیم که حداکثر روشنایی ۳۰۰ نیت ارائه می‌کند، البته نرخ نوسازی آن از ۶۰ هرتز فراتر نمی‌رود. این نمایشگر به‌دلیل پوشش ۵۰ درصد از فضای رنگی sRGB برای کاربری حرفه‌ای گرافیک و ویرایش عکس توصیه نمی‌شود.

لپ‌تاپ لنوو با رم ۱۶ گیگابایتی لحیم‌شده روی مادربرد امکان ارتقای بیشتری در این بخش ندارد؛ اما فضای ذخیره‌سازی با محافظ ارائه‌شده در جعبه‌ی لپ‌تاپ و اسلات SATA ارتقاء می‌یابد. در مورد سایر مشخصات، می‌توانیم به حسگر اثرانگشت یکپارچه در دکمه پاور، نور پس‌زمینه کیبورد و ۲ درگاه USB-C با امکان شارژ باتری ازطریق هردو آن‌ها، ۲ درگاه USB-A، جک ۳٫۵ میلی‌متری، درگاه HDMI و اسلات کارت حافظه نیز اشاره کنیم.

بهترین لپ تاپ های Core i5 تا ۴۰ میلیون تومان

لپ تاپ اچ پی HP Pavilion X360 14 DY2050WM صفحه نمایش تا شده لمسی به همراه قلم

لپ تاپ اچ‌پی پاویلیون X360 14 DY2050WM

لپ‌تاپ اچ‌پی پاویلیون X360 14 DY2050WM به‌عنوان محصول اقتصادی با پردازنده Core i5 نسل ۱۲ اینتل سال ۲۰۲۲ روانه بازار بین‌المللی شد و هنوز ارزش خرید بالایی دارد. در این رده‌ی قیمتی بدنه‌ی پلاستیکی کاملاً بدیهی است؛ اما می‌توان به مزیت کاهش وزن آن دلخوش بود که از ۱٫۵ کیلوگرم فراتر نمی‌رود. توجه کنید که اگر دنبال لپ‌تاپ باکیفیت ساخت بسیار بالا و طراحی پریمیوم در این محدوده قیمتی هستید، باید سراغ سرفیس لپ‌تاپ گو ۲ مایکروسافت بروید.

نمایشگر لمسی ۱۴ اینچی IPS اچ‌پی X360 14 DY2050WM وضوح Full HD و روشنایی ۲۵۰ نیتی ارائه می‌کند که برای محیط‌های مسقف کافی خواهد بود. پوشش ۴۵ درصدی فضای رنگی NTSC معادل ۶۷ درصد sRGB نمایشگر نشان می‌دهد برای کار طراحی و ویرایش عکس نمی‌توان روی آن حساب کرد و بیشتر به‌درد کارهای سازمانی و دانشجویی می‌خورد.

پردازنده Core i5 لپ‌تاپ لمسی اچ‌پی با رم ۸ گیگابایتی همراهی می‌شود که امکان ارتقا نیز دارد. فضای ذخیره‌سازی مدل پیشنهادی ۲۵۶ گیگابایت SSD است که کاربر می‌تواند آن را نیز تا ۴ ترابایت ارتقا دهد. درگاه‌های ضروری مثل HDMI و USB-A و USB-C با قابلیت Power Delivery اما بدون پشتیبانی از تاندربولت نیز در لبه‌های این لپ‌تاپ جمع‌وجور تعبیه شده‌اند.

لپ‌ تاپ مایکروسافت Surface Laptop Go 2 با بدنه آلومینیومی، بسیار خوش‌ساخت و با کیفیت است و با وجود پردازنده نسل‌یازدهمی Core i5 اینتل همچنان ارزش خرید دارد. این لپ‌تاپ وزن ۱٫۱۲ کیلوگرمی با ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت SSD، در محدوده قیمتی زیر ۴۰ میلیون تومان قرار می‌گیرد و نمایشگری ۱۲٫۴ اینچی لمسی دارد که تا ۱۳ ساعت شارژدهی در کاربری عمومی فراهم می‌کند.

لپ تاپ ایسوس ASUS Zenbook 14X OLED Q410VA نمای بالا

انتخاب جایگزین: لپ تاپ ایسوس Zenbook 14X OLED Q410VA

لپ‌تاپ ایسوس Zenbook 14X OLED Q410VA نه‌تنها تمام خصوصیات فوق‌العاده نسل قبلی خود را به ارث برده، بلکه آن‌ها را به سطح بالاتری ارتقاء داده است. این دستگاه را می‌توان جزو بهترین لپ تاپ های دانشجویی هم قرار داد که برخی ویژگی‌هایش آن را در دسته‌بندی پرچمداران قرار می‌دهد. برای مثال، نمایشگر OLED لمسی با وضوح 2.8K که نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و کیفیت تصویر فوق‌العاده‌ای ارائه می‌کند.

نمایشگرهای OLED به‌دلیل پوشش کامل فضاهای رنگی DCI-P3 و sRGB غالباً مورد توجه طراحان و عکاسان قرار می‌گیرند؛ اما نمایشگر همه‌چیز نیست و نبود گرافیک مجزا در لپ‌تاپ 14X OLED Q410VA باعث می‌شود برای طراحان حرفه‌ای مناسب نباشد، هرچند گرافیک یکپارچه در پردازنده قدرتمند Core i5-13500H اینتل به‌خوبی از پس پردازش‌های گرافیکی سبک برمی‌آید.

بدنه آلومینیومی ذن‌بوک 14X OLED Q410VA طراحی خیره‌کننده‌ای دارد و تجربه کاربری با آن فراموش نشدنی است. برای مثال، می‌توان با یک انگشت درِ لپ‌تاپ را تا ۱۸۰ درجه باز کرد. نورپردازی کیبورد با نور سفید و امکان تنظیم در ۳ سطح و ارائه‌ی ۲ درگاه USB-C با پشتیبانی از تاندربولت ۴ از سایر ویژگی‌های آن به‌حساب می‌آیند. ازسویی دیگر، جذب شدید لکه‌ی چربی اثرانگشت و رم ۸ گیگابایتی غیرقابل ارتقاء را شاید بتوان به‌عنوان نقاط ضعف این مدل قلمداد کرد. ضمناً قرار گرفتن هردو درگاه USB-C در لبه‌ی سمت راست مدیریت کابل‌ها و اتصالات را برای افراد راست‌دست دشوار می‌کند.

انتخاب جایگزین: لپ تاپ اچ پی G10 450

در وهله اول طراحی لپ تاپ اچ پی G10 450 با بدنه‌ای از جنس آلومینیم کمی خارج‌از عرف به‌نظر می‌رسد زیرا معمولاً شرکت‌های تولیدکننده‌ی لپ‌تاپ بدنه‌ی تمام فلزی را در طراحی لپ‌تاپ‌های تجاری با اندازه‌ی کوچک‌تر و نمایشگر ۱۴ اینچی به‌کار می‌گیرند. وزن این لپ‌تاپ با توجه به نمایشگر ۱۵٫۶ اینچی ۱٫۷۹ کیلوگرم است و ضخامتی کمتر از ۲ سانتی‌متر دارد و با یک دست هم به‌راحتی می‌توان درِ آن را باز کرد.

کیبورد کامل با مقاومت دربرابر پاشش آب و نور پس‌زمینه و عمق حرکتی زیاد باعث می‌شود لپ‌تاپ اچ‌پی G10 450 تجربه تایپ خوبی را رقم بزند و حسگر اثرانگشت پایینِ کیبورد امنیت دستگاه را ارتقاء می‌دهد. نمایشگر با پنل IPS و وضوح Full HD، نرخ نوسازی ۶۰ هرتزی ارائه می‌کند و حداکثر روشنایی آن به ۲۵۰ نیت می‌رسد تا محتوا در محیط مسقّف به‌راحتی قابل مشاهده باشد. پوشش ۴۵ درصدی فضای رنگی NTSC نیز برای کاربران رده‌ی عمومی کافی است.

لپ‌تاپ اچ‌پی G10 450 با پردازنده Core i5-1335U عملکرد عالی از خود نشان می‌دهد. وجود ۲ اسلات رم و ۲ اسلات M.2 امکان ارتقای رم و فضای ذخیره‌سازی را برای لپ‌تاپ فراهم می‌کند.

بهترین لپ تاپ های Core i5 تا ۴۰ میلیون تومان با گرافیک مجزا

نمای روبه‌روی لپ تاپ Aspire 7 A715-76G ایسر با صفحه نمایش روشن

لپ تاپ ایسر Aspire 7 A715-76G

ایسر Aspire 7 A715-76G را شاید بتوان ارزان‌ترین لپ‌تاپ Core i5 دارای گرافیک RTX نامید. نیمه‌ی بالایی بدنه‌ی لپ‌تاپ جنس آلومینومی دارد و حس لپ‌تاپ‌های بالارده را منتقل می‌کند، هرچند لکه‌های چربی و رد اثرانگشت به‌سرعت روی بدنه مشاهده می‌شوند. نیمه پایینی لپ‌تاپ از جنس پلاستیک است و تمام طول سطح پنل زیریِ لپ‌تاپ را دریچه سیستم‌خنک‌کننده اشغال می‌کند؛ بنابراین باید توجه کنید که لپ‌تاپ را روی سطوح دارای گرد و غبار یا سطوحی مثل فرش و موکت نگذارید.

پردازنده Core i5-12450H اینتل همراه با رم ۸ گیگابایتی قابل ارتقا و گرافیک ۶۰ واتی RTX 3050 با حافظه‌ی ۴ گیگابایتی از پس اجرای بسیاری از بازی‌ها با تنظیمات سبک و متوسط برمی‌آید و نمایشگر IPS با اندازه ۱۵٫۶ اینچی و نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتزی هرچه را که از یک لپ تاپ گیمینگ اقتصادی انتظار دارید، فراهم می‌کند.

اگر می‌خواهید لپ‌تاپ Core i5 را برای کارهای گرافیکی و ویرایش عکس خریداری کنید و درکنارش بازی‌های ویدئویی با گرافیک سبک اجرا کنید، ایسر Aspire 7 A715-76G می‌تواند گزینه‌ی خوبی باشد. همچنین به‌لطف پردازنده‌ی قدرتمند سری H برای برنامه‌نویسی نیز حرفی برای گفتن دارد.

LOQ 15IRH8 لنوو

نمای روبه‌روی لپ تاپ لنوو Lenovo LOQ 15IRH8 با صفحه نمایش روشن

لپ‌تاپ لنوو LOQ 15IRH8 نیز درطراحی مانند بسیاری از محصولات میان‌رده بدنه‌ای از جنس فلز و پلاستیک دارد که به‌خوبی مهندسی شده تا با یک دست بتوانید آن را باز کنید. با‌این‌حال، وزن لپ‌تاپ همراه با شارژر از ۲٫۵ کیلوگرم بیشتر می‌شود و مناسب حمل به‌طور روزانه نیست.

پردازنده‌ی هشت هسته‌ای اینتل Core i5-12450H به‌همراه گرافیک انویدیا GeForce RTX 2050 با ۴ گیگابایت حافظه ویدئویی دلیلی برای دریچه‌های بزرگ فن‌ها و تهویه حرفه‌ای لپ‌تاپ به‌حساب می‌آیند و طراحی آن را جذاب‌تر می‌کنند.

رم ۱۶ گیگابایتی DDR5 و ۵۱۲ گیگابایت SSD و نمایشگر ۱۴۴ هرتزی ۱۵٫۶ اینچی با وضوح Full HD از دیگر ویژگی‌های لپ‌تاپ گیمینگ لنوو هستند. ۳ درگاه USB 3.0 به همراه یک درگاه تایپ C بدون پشتیبانی از تاندربولت در لبه‌های کناری و پشتی لپ‌تاپ قرار گرفته‌اند.

لپ‌تاپ ایسر Aspire 7 A715-76G باوجود رم کم‌تر گرافیک جدیدتر و پشتیبانی از تاندربولت ۴ را ارائه می‌کند؛ اما اگر به رم بیشتری نیاز دارید باید لنوو LOQ 15IRH8 را خریداری کنید.

بهترین لپ تاپ های Core i5 تا ۵۰ میلیون تومان

نمای نیمرخ چپ لپ تا پ اچ Victus 15-FA0031DX

لپ تاپ اچ پی Victus 15 FA1093DX

لپ‌تاپ اچ پی Victus 15 FA1093DX با پردازنده Core i5-13420H همراه با ۶ گیگابایت گرافیک ۷۰ واتی RTX 3050 دربین بهترین لپ‌تاپ‌های گیمینگ اقتصادی قرار می‌گیرد. اگر می‌خواهید جدای از بازی درحوزه‌ی طراحی گرافیکی و ویرایش عکس فعالیت کنید، خرید این محصول به‌دلیل ضعف نمایشگر در پوشش فضای رنگی sRGB می‌تواند مشکل ساز شود.

یکی از نکات مهم اچ پی ویکتوس 15 FA1093DX امکان ارتقای رم ۸ گیگابایتی لپ‌تاپ تا ۳۲ گیگابایت است تا ازاین جهت‌ دست کاربر باز باشد. نمایشگر ۱۵٫۶ اینچی IPS با وضوح Full HD و نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز با پوشش ۴۵ درصدی فضای رنگی NTSC (معادل ۶۰ درصد sRGB)، از سایر مشخصات این لپ‌تاپ محسوب می‌شوند.

متأسفانه درگاه USB-C لپ‌تاپ ویکتوس 15 FA1093DX از تاندربولت پشتیبانی نمی‌کند و شارژدهی آن با توجه به حضور پرقدرت گرافیک RTX 3050 حدوداً به کمی کمتر از ۳ ساعت می‌رسد.

 
 

لپ تاپ اچ پی ENVY X360 14-ES0013DX

لپ تاپ اچ پی HP ENVY X360 14-ES0013DX لولای باز شده 360 درجه صفحه نمایش لمسی

پردازنده‌ی نسل سیزدهمی Core i5-1335U در لپ‌تاپ هیبریدی اچ پی ENVY X360 14-ES0013DX با بدنه‌ای تمام فلزی قرار دارد. طراحی شیک و چشم‌نواز این لپ‌تاپ و وزن سبک آن قطعاً آن را در کلاس لپ‌تاپ‌های تجاری و اداری بالارده قرار می‌دهد.

با توجه به کاربری اداری اچ پی ENVY X360 14-ES0013DX نیازی به گرافیک مجزا نخواهید داشت و ابعاد و اندازه آن نیز جایی برای گرافیک و سیستم خنک‌کننده متناسب با گرافیک ندارد. البته، بد نبود که امکان ارتقای رم ۸ گیگابایتی آن برای کاربران فراهم می‌شد تا در آینده جان تازه‌ای به دستگاه خود بدهند.

نمایشگر ۱۴ اینچی لمسی IPS وضوح Full HD ارائه می‌کند؛ اما نرخ نوسازی آن از ۶۰ هرتز فراتر نخواهد رفت و حداکثر روشنایی نیز به ۲۵۰ نیت می‌رسد. پوشش ۴۵ درصدی فضای رنگی NTSC نشان می‌دهد که طراحان نباید سراغ خرید این دستگاه بروند. هرچند، با وجود پشتیبانی از DisplayPort در درگاه USB-C امکان استفاده از لپ‌تاپ درحالت متصل به مانیتور بهتر وجود دارد.

بهترین لپ تاپ های Core i5 بالای ۵۰ میلیون تومان

نمای نیمرخ راست لپ تاپ مایکروسافت سرفیس لپ تاپ 5 رنگ صورتی

سرفیس لپ تاپ 5 نسخه 13.5 اینچ

لپ‌تاپ سبک ۱٫۲ کیلوگرمی سرفیس لپ تاپ 5 نسخه 13.5 اینچ با طراحی ظریف و پریمیوم، بدنه‌ای از جنس آلومینیم دارد و به‌محض لمس آن شیفته کیفیت ساختش خواهید شد. بازشدن درِ لپ‌تاپ با یک دست نیز نشانه‌ی دیگری از طراحی اصولی آن است.

پردازنده ۱۵ واتی Core i5-1235U روی سرفیس لپ تاپ 5 مصرف انرژی را بسیار بهینه می‌کند تا مدت‌زمان استفاده کاربر در یک روز کاری افزایش یابد. این لپ‌تاپ مناسب استفاده دانشجویی و اداری است و نباید از آن در حوزه‌ی کارهای گرافیکی انتظار زیادی داشته باشید.

رم ۸ گیگابایتی از نوع LPDDR5X امکان ارتقا ندارد و فضای ذخیره‌سازی SSD مدل پیشنهادی نیز ۲۵۶ گیگابایت دراختیارتان قرار می‌دهد. نمایشگر PixelSense لمسی ۱۳٫۵ اینچی با پنل IPS، وضوح 2K را ارائه می‌کند و ۱۰۰ درصد فضای رنگی sRGB را پوشش می‌دهد. متأسفانه، نرخ نوسازی این نمایشگر از ۶۰ هرتز فراتر نمی‌رود.

لپ تاپ ایسوس ZenBook 14 Flip OLED UP3404VA

لپ تاپ ایسوس ASUS ZenBook 14 Flip OLED UP3404VA صفحه نمایش لمسی

لپ‌تاپ ایسوس ZenBook 14 Flip OLED دربین اولترابوک‌های هیبریدی پرچم‌دار ویندوزی قرار می‌گیرد که به پردازنده Core i5-1340P مجهز شده است تا علاوه‌بر قدرت در زمینه بهینه‌سازی مصرف انرژی نیز عملکرد خوبی داشته باشد. کیفیت طراحی و ساخت، نمایشگر OLED و شارژدهی ۸ ساعته (با توجه به برخی از بررسی‌های انجام شده) از ویژگی‌های خاص این محصول به‌شمار می‌روند.

نمایشگر ذن‌بوک 14 Flip OLED اندازه ۱۴ اینچی دارد و وضوح 2.8K ارائه می‌کند و نرخ نوسازی آن به ۹۰ هرتز می‌رسد. پوشش ۱۰۰ درصدی فضای رنگی Adobe RGB و DCI-P3 آن را تبدیل به گزینه‌ی مناسبی برای کارهای طراحی و ویرایش عکس می‌کند؛ اما نبود گرافیک مجزا باعث می‌شود دست کاربر خیلی در این حوزه باز نباشد.

ذن‌بوک 14 Flip OLED رم ۸ گیگابایتی LPDDR5 دارد که با توجه به لحیم‌شدن به مادربرد کاربر را از ارتقای آن محروم می‌کند. درمقایسه‌با لپ‌تاپ اچ‌پی ENVY x360 15 جدای از پردازنده سریع‌تر سری P، شاهد نمایشگر بهتر و کیفیت ساخت بالاتری در این لپ‌تاپ هستیم.

خرید لپ‌تاپ با پردازنده Core i5 با توجه به نوع نیاز کاربر می‌تواند شامل مدل‌های بدون گرافیک مجزا شود یا با تمرکز بر حمل آسان مدل‌های سبک با شارژدهی بالا را شامل شود. دقت کنید که در قیمت بالای ۵۰ میلیون تومان گزینه‌های قدرتمندتر با پردزانده Core i7 نیز در بازار به‌فروش می‌رسند.